Derfor, en slags læseguide

Vores historie

Erindringer forgår, hvis de ikke bliver gemt.

Da min mor døde i starten af 2011 satte jeg mig for at bevare det, jeg kan huske, på en måde, så de, der måtte interessere sig for det - og det vil nok især være min nærmeste familje - kunne følge med og dermed få lidt mere viden om, hvor de kommer fra.

Jeg har valgt denne netbaserede form, fordi jeg tænker, det hen ad vejen vil blive sådan, at jeg ændrer i artiklerne. Derfor har de også en nummerering, der gør, at man kan tænke sig frem til, hvilken verion af artiklen, man har foran sig. Jeg modtager meget gerne en mail med forslag til korrektioner, forbedringer.

Indrømmet - i første runde gør jeg ikke meget ud af lay out og billeder, men jeg håber, det vil komme så småningom, som de siger østpå.

Til sidst er det vigtigt for mig at understrege, at enhver form for erindringsskrivning, som jeg her giver mig ud i, er subjektiv. Sådan skal det læses, og sådan skal det forstås. Hvad jeg skriver, har været lagret i mit hoved i op mod 50 år.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.04 | 19:52

Kære Karen Grethe
Tak. Familje betyder meget!
Kærlig hilsen
Steen

...
11.04 | 21:42

Alene dit valg af musikken går lige ind i mit hjerte.

...
11.04 | 21:39

Hej Steen.
Jeg har lige set og hørt dit slideshow igen og igen, og hver gang får jeg græd i øjnene. Kærlig hilsen til dig og din familie fra Karen Grethe.

...
18.03 | 15:47

Så må du også være min faster Else... Jeg hedder Pia Ragnsvald og er P.o ælste datter ( min mor er Inge Lise) vil gerne høre fra nogen
Hilse pia

...
Du kan lide denne side